BERJIMAT DENGAN MENGGUNAKAN SIMKAD ONEXOX. SERVIS YANG MENJIMATKAN DISAMPING BOLEH MENJANA PENDAPATAN(",)

Sunday, November 15, 2015

AGEN TOPUP ANGKATTOPUP

JADILAH YANG TERAWAL. SATU FAMILY SATU AGEN TOPUP. BERMINAT TERUS WHATSAPP SAYA +6014 8348708(ROSSLI)

PENGENALAN SERVER ANGKATTOPUP

Syarikat: GHL JAYA ENTERPRISE
               NO.37,TANAH KTM,GUCHIL 4 LUAR
               18020 KUALA KRAI
               KELANTAN.
Website: serverangkattopup.com

PAKEJ HEBAT TERMURAH SAYA TAWARKAN!!

Yuran pendaftaran asal RM50. PROMOSI RM20 sahaja seumur hidup.

Kelebihan AGEN:

  • 100% anda menguruskan sendiri perniagaan
  • Boleh jual SEMUA jenis topup utama di Malaysia
  • Dapat komisen jualan topup paling tinggi(detail baca sampai bawah)
  • Dapat komisen dari jualan topup downline(detail baca sampai bawah)
  • Anda boleh mendaftarkan DOWNLINE tanpa had secara percuma
  • Anda boleh letak/tentukan sendiri yuran pendaftaran untuk lantik downline.
  • Boleh cari downline SAMPAI 8 level(detail baca sampai bawah)
  • 100% yuran pendaftaran downline milik anda

PENDAFTARAN AGEN

STEP 1.
  • BANKIN RM20  ke acount MAYBANK 162218670501 atau CIMB 7601902225 atas nama CHE ROSSLI BIN CHE MAZLAM.
STEP 2.
  • Printscreen resit bukti bayaran dan hantar ke no whatsapp saya +60148348708.
STEP 3.
  • Whatsapp detail NamaNegeri/Daerah dan nombor phone yang pakai whtsapp untuk process pendaftaran.
click full view
@Selepas semua step1~step 3 selesai. Tempoh pendaftaran akan mengambil masa dari 5minit~10 minit. Pendaftaran berjaya apabila menerima pesanan SMS di no yang didaftarkan.

TAMBAH MODAL JUALAN

Step 1
  • Pastikan anda mengunakan BANK yang sama.Kalau anda ada bank MAYBANK bankin ke MAYBANK syarikat. Kalau anda ada CIMB bankin modal ke CIMB syarikat. 
  • Elakkan tambah modal mengunakan INTERBANK(contoh INTERBANK ialah anda ada akaun BSN tapi bankin ke akaun CIMB syarikat) kerana duit lambat masuk ke akaun syarikat.
  • Tambah modal mestilah ke akaun syarikat GHL JAYA ENTERPRISE

  • Waktu Penambahan Modal dengan syarikat adalah seperti berikut:-
  • Sabtu - Khamis: 10.00 pagi - 9.30 malam (Rehat 7.00 - 8.30 malam)
  • Jumaat: 10.00 pagi – 5.00 petang (Rehat 12.45 t/hari - 2.30 petang
  • Tempoh syarikat update modal antara 2 ~60 minit bergantung kepada semakan online
  • Ini No akaun Syarikat:
    click full view

Step 2
  • Selepas Bankin modal terus hantar format tambah modal ke NO WHATSAPP SERVER yang sah. 
  • SMS BI*BANK*No.ID*JUMLAH*TARIKH*MASA
  • SMS BI*(MBB/CIMB/BIMB)*No.ID*JUMLAH(xperlu letak RM)* TARIKH(ddmmyy)*masa(format 24 jam)
  • Contoh:
  • BI*MBB*AT5028*110*140815*2045
  • BI*CIMB*AT5028*210*040215*0730
  • BI*BIMB*AT5028*70*110215*2256
  • Contoh maklumat dalam resit
    click full view
@Selepas syarikat mengsahkan jumlah anda tambah modal, syarikat akan hntr sms mengatakan modal telah dimasukkan.

PILIHAN MENJUAL TOPUP

1.Applikasi Whatsapp
  • Save no server whatspp dalam phone masing-masing.
click full view
  • Contoh jualan pakai whatsapp
    click full view
2. Applikasi FB messenger

  • Request friend dengan FB syarikat
click full view
  • Contoh jualan pakai FB messenger
    click full view
3. Applikasi SMS
  • Save satu sahaja nombor server SMS dalam phone ikut telco masing-masing. Contoh: Kalau pakai celcom save gateserver celcom yg lain abaikan.
    click full view
@Jualan pakai SMS sama mcn whtspp/fb messenger cuma kena hantar sms ke no yang kita save di atas.

COMMON DAN KOD PRODUCT
  • Untuk urusan seperti semak baki, daftar downline, tambah modal, check harga topup dan lain-lain boleh rujuk table di bawah.
    click full view

  • Kod product dan nilai yang tersedia
    click full view
  • Format topup boleh dihantar sama ada ke whatspp server,Fb messenger atau SMS gateserver.
    click full view
  • Kod untuk bayar bill ASTRO&NJOI
LEVEL-LEVEL YANG TERSEDIA DI AT
  • Register dengan saya dapat Komisen Z2
  • kalau awak berada di Z2, awak boleh register downline dari Z3~ZZ5
  • Z3~ZZ5 boleh upgrade ke level lebih tinggi.


KOMISEN JUALAN TOPUP
  • Cara pengiraan komisen atau keuntungan:
Contoh Komisen level Z2

Kiraan komisen dan GST

Ahmad beli topup celcom RM50
1.Termasuk GST 6% 
  • RM53
2.komisen celcom 5.5%
  • (5.5*RM50=2.75)
3 harga agen selepas tolak komisen
  • RM50.25
4 untung 
  • RM53-RM50.25=RM2.75

kiraan untung untuk topup 10,30 dan 50 level Z2

================!!TOPUP10!!===============
Celcom RM10.60 cuma RM10.05 untung 55sen Maxis RM10.60 cuma RM10.20 untung 40sen Digi RM10.60 cuma RM10.13 untung 47sen Umobile RM10.60 cuma RM9.90 untung 70sen TuneTalk RM10.60 cuma RM9.95 untung 65sen Njoi RM10.00 cuma RM9.20 untung 80sen Onexox RM10.60 cuma RM10.15 untung 45sen Altel RM10.60 cuma RM10.04 untung 56sen Astro RM50.00 cuma RM49.85 untung 15sen ========================================= =================!!TOPUP30!!================ Celcom RM31.80 cuma RM30.15 untung rm1.65 Maxis RM31.80 cuma RM30.60 untung rm1.20 Digi RM31.80 cuma RM30.39 untung rm1.41 Umobile RM31.80 cuma RM29.70 untung rm2.10 TuneTalk RM31.80 cuma RM29.85 untung rm1.95 Njoi RM30 cuma RM27.60 untung rm2.40 Onexox RM31.80 cuma RM30.45 untung rm1.35 Altel RM31.80 cuma RM30.16 untung rm1.68 Astro RM50 cuma RM49.85 untung 45sen =========================================== =================!!TOPUP50!!================ Celcom RM53 cuma RM50.25 untung rm2.75 Maxis RM53 cuma RM51.00 untung rm2.00 Digi RM53 cuma RM50.65 untung rm2.35 Umobile RM53 cuma RM49.50 untung rm3.50 TuneTalk RM53 cuma RM49.75 untung rm3.25 Njoi RM50 cuma RM46.00 untung rm4.00 Onexox RM53 cuma RM50.75 untung rm2.25 Altel RM53 cuma RM50.20 untung rm2.80 Astro RM50 cuma RM49.85 untung 0.75sen ===========================================

TESTIMONI YANG TELAH JADI AGEN






SOALAN-SOALAN LAZIM

[SOALAN]Kenapa saya tambah modal dengan syarikat dah lebih 60 minit masih tak masuk.
[JAWAPAN],Modal masuk lambat mungkin sebab saya format atau luar dari waktu dibenarkan.

[SOALAN]Saya topup ke customer, modal dah tolak, tapi customer tidak terima topup
[JAWAPAN]Mungkin ada gangguan talian samaada dari pihak AT atau dari pihak telco customer. Report kepada saya untuk tindakan susulan.

[SOALAN]Saya tersilap topup ke no orang lain.
[JAWAPAN]Tidak dapat diselamatkan, burn.

[SOALAN]Saya nak upgrade dari Z3 ke Z2 boleh ke? Modal saya di Z3 mcn mana?
[JAWAPAN]Boleh, modal akan dicarry forward.

[SOALAN]Saya boleh kenakan yuran ikut suka ke kepada downline yang berminat.
[JAWAPAN]Ya. boleh, boleh kenakan ikut suka selagi ia dipersetujui oleh downline.

[SOALAN] Berapa lama process pendaftaran
[JAWAPAN] Bergantung kepada ADMIN, biasa dalam 5~10 minit.

[SOALAN] Berapa MIN tambah modal
[JAWAPAN] RM50.

[SOALAN]Boleh percaya ke Jual Topup ni.
[JAWAPAN] Kena percaya kalau nak jadi agen.

TERMA DAN SYARAT AGEN TOPUP.

#Had umur 18 tahun ke atas
#Angkattopup berhak mengantung/menamatkan keahlian sekiranya disyaki terdapatnya penipuan atau jenayah yang dilakukan.
#Angkattopup tidak menjamin yang tidak belakunya masalah/ganguan yang disediakan oleh perkhidmatan ini.
#Kredit jualan atau komisen tidak boleh ditebus dalam bentuk wang ringgit.
#AT berhak mengubah peratus keuntungan jualan dari semasa ke semasa mengikut harga yang telah ditetakkan oleh pihak komunikasi
#AT berhak membatalkan keahlian sekira didapati menyalahguna nama Angkattopup untuk kepentingan diri.
#AT berhak menambah terma dan syarat dari semasa ke semasa tanpa notis pemberitahuan dahulu.


TERIMA KASIH BACA SAMPAI HABIS..APA LAGI JOIN LAH. HEHE

Whatsapp Saya untuk urusan pendaftaran: +60148348708

Tuesday, May 05, 2015

ONEXOX MAKIN DIKENALI

Assalamualaikum..

Perkembangan Syarikat telco ONEXOX makin dikenali dan semakin menarik minat semua orang. Terbaru, OneXOX masuk paper dan yang lagi baru ONEXOX masuk TV menjadi penaja kepada Datuk Lee Chong Wei, pemain badminton tersohor negara.



Berminat untuk mencuba simkad untuk penjimatan boleh sms/call/whatsapp saya 0148348708

Sunday, April 26, 2015

TIPS UNTUK MULAKAN BISNESS.

Assalamualaikum..

Hari ini berkesempatan pergi ke Pesta Buku Antarabangsa di PWTC Kuala Lumpur. Beribu-ribu kategori jenis buku sampai tidak tahu mahu beli mana. Duit bawak RM50.00 je. Maka ini lah buku yang menarik minat saya. Buku pasal business Online. Harap harap ia sedikit sebanyak boleh dijadikan panduan untuk saya berjinak-jinak dalam perniagaan(part time). hehe